15 Haziran 2011 Çarşamba

ÇİKOLATALI PARFE

malzemeler:
1 paket sade pötibör bisküvi
1 paket kakaolu pötibör bisküvi
2 paket çikolatalı gofret
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nescafe
1 paket kremşanti
1,5 su bardağı süt
1 paket beyaz çikolata
1 paket sütlü çikolata
çikolata sosu
 bisküviler, elde, bir kabın içine unufak olmayacak şekilde ufalanır. çikolatalı gofretler ve çikolatalar doğranır, bisküvilerin içine şeker ve kahve ile eklenir. sütle çırpılan kremşanti de bu harca karıştırılıp ister borcama yayılır isterseniz de kalıplara yerleştirilir. bir gece buzlukta bekledikten sonra çikolata sosu dökülecek servis yapılır. afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder